Publicat la: 29.11.2016. 18:42 / 675 views

GATA CU BILETELE DE TRATAMENT! PESTE 5.000 DE BENEFICIARI DIN JUDEŢUL BUZĂU

Astăzi a fost ultima zi în care buzoienii au putut solicita bilete de tratament prin intermediul Casei de Pensii. Pentru ultima serie nu au fost mulţi doritori. Peste 5.000 de pensionari au beneficiat anul acesta de un sejur la preţ redus într-o staţiune balneară.

pensionariAstăzi, la ghişeul destinat depunerii cererilor, funcţionarii de la Casa de Pensii nu aveau buzoieni în aşteptare, chiar dacă a fost ultima zi în care vârstnicii au putut solicita bilete de tratament.

Un bilanţ al situaţiei înregistrate în acest an arată că peste 5.000 de buzoieni au beneficiat de bilete de tratament prin intermediul Casei de Pensii.

Cele mai multe bilete au fost valorificate în lunile de vară, în staţiunile care oferă tratament pentru boli reumatice. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!