Publicat la: 21.05.2020. 18:03 / 660 views

FRIZERII ȘI SALOANE PLINE. SE FAC PROGRAMĂRI CU CÂTEVA ZILE ÎNAINTE

Imediat după 15 mai, ziua care a corespuns cu ieșirea din starea de urgență, saloanele și frizeriile au fost luate cu asalt de către clienți.  Stiliștii abia fac față solicitărilor sși fac programări cu 2-3 zile înainte.

frizerie 2 frizerie 1

Perioada de după 15 mai a fost cât se poate de plină pentru frizerii și saloane de înfrumusețare. Stiliștii spun că volumul de lucru este cu cel puțin 50 de procente mai mare față de o zi normală, astfel că de multe ori sunt nevoiți să amâne clienții.

Profitul din aceste zile, spun frizerii, poate fi comparat doar cu cel din perioada premergătoare începerii școlilor.

În ceea ce privește măsurile de siguranță, sunt la ordinea zilei atât măștile medicale, cât și mănușile de unică folosință. După fiecare client, saloanele sunt aerisite iar ustensilele sunt dezinfectate.

Frizerii spun că în această perioadă clienții sunt mai darnici și cu bacșișurile, în ciuda crizei economice generată de pandemie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!