(FOTO) Cine a venit la Buzău la primul eveniment de consolidare a Alianței Dreapta Unită

(FOTO) Cine a venit la Buzău la primul eveniment de consolidare a Alianței Dreapta Unită

Mai mulți lideri ai USR și PMP de la nivel național au fost prezenți la o primă întâlnire a liderilor locali ai celor două formațiuni alături de membri ai organizațiilor județene, pentru consolidarea Alianței Dreapta Unită de la Buzău. Evenimentul a avut loc zilele trecute.

,,A fost un eveniment la care au participat peste 130 de membri USR și PMP. S-au alăturat acestui eveniment invitați speciali din afara celor două organizații județene, precum: Vlad Botoș –  europarlamentar USR, Eugen Tomac – președinte și europarlamentar PMP,  Alina Gîrbea – președinte USR Benelux și funcționar european,  Ionuț Simioncă –  secretar general PMP dar și membrii Alianței pentru Salvarea Buzăului.

O seară încărcată de discuții constructive despre organizare, despre anul electoral 2024, despre comunitățile buzoiene, despre România, despre Uniunea Europeană, despre cum Dreapta Unită va câștiga alegeri în județul Buzău.

Concluzia a fost că putem să lucrăm împreună, putem să ne organizăm, putem să câștigăm alegeri. Trebuie doar să muncim și să credem în noi și în acest proiect!

Le mulțumim colegilor din USR și PMP Buzău pentru succesul acestui eveniment.

Membrii s-au cunoscut, au discutat și au stabilit noi întâlniri, în fiecare filială locală a Alianței Dreapta Unită., au transmis reprezentanții USR Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și