(FOTO) Ceartă pe inaugurare! “Doar unii muncesc!”. Atac subtil, săgeată către prefectul registrator!

(FOTO) Ceartă pe inaugurare! “Doar unii muncesc!”. Atac subtil, săgeată către prefectul registrator!

Inaugurarea centrului de vaccinare din apropierea Parcului Sf. Îngeri din municipiul Buzău, eveniment care a avut loc sâmbătă dimineață, a născut contre între autorități.

În timp ce prefectul Silviu Iordache a dorit să se promoveze ca registrator voluntar la noul centru, viceprimarul Ionuț Apostu a ținut să precizeze că Primăria a fost cea care a amenajat noua locație unde buzoienii se pot imuniza la liber.

În această dimineață am inaugurat centrul de vaccinare de lânga McDonald’s în care Iordache Silviu va fi azi registrator voluntar. În primele 30 de minute s-au vaccinat deja 25 de persoane, iar la coadă asteaptă încă 20 de buzoieni. Accesul la vaccinare este esențial pentru a pune capăt pandemiei COVID-19. #provaccinare #buzaulsevaccineaza, a anunțat Casa Albă, sâmbătă la prânz.

La câteva ore, vicele Apostu a reacționat cu un atac subtil la adresa șefului de la Casa Albă:

Nu, nu autoritățile au amenajat centrul de vaccinare drive-thru de la Kaufland săptămâna trecută! Nu, nu autoritățile au pregătit centrul de vaccinare din parcul Sfinții Îngeri… ci Primăria Municipiului Buzău! Nu, nu vreau să fiu greșit înțeles! Doar vreau să spun că doar unii muncesc!, a declarat viceprimarul Ionuț Apostu, pe pagina sa de facebook, atașând câteva poze cu locația centrului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și