Publicat la: 10.04.2018. 18:30 / 745 views

FOSTUL ŞEF AL FISCULUI, CONDAMNAT CU SUSPENDARE. SENTINŢA DATĂ ÎN CAZUL LUI PETRUŞ CÎRCEI ESTE ATACABILĂ

sef-finanteFostul şef al Fiscului buzoian, Petruş Cîrcei, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru favorizarea făptuitorului. Sentinţa dată de magistraţii Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Cîrcei a fost judecat, după ce a fost trimis în instanţă de către procurorii D.I.I.C.O.T., acuzat că ar fi furnizat informaţii clasificate unui important om de afaceri din Buzău, Costică Lepădatu, cercetat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, tot într-un dosar instrumentat de procurorii de la crimă organizată.

Cîrcei a scăpat de acuzaţia de compromitere a intereselor justiţiei, fiind achitat de judecătorii primei instanţe. În schimb, în decizia dată de magistraţi, Petriş Cîrcei a primit o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare, pe o perioadă de supraveghere de 4 ani. De asemenea, inculpatul va fi obligat să presteze muncă în folosul cominităţii, timp de trei luni, la Primăria Buzău sau la Urbis Serv. Hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti este atacabilă.

În luna august a anului trecut, Petruş Cîrcei a fost reţinut pentru 24 de ore, după o descindere a D.I.I.C.O.T. la sediul Fiscului buzoian. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!