Publicat la: 19.09.2018. 18:22 / 565 views

„FOCUS ON THE ROAD”. ACŢIUNE A SERVICIULUI RUTIER DIN BUZĂU

În această dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău au luat parte la o acţiune deosebită. Începând cu ora 7:00, echipajele au desfăşurat controale în trafic în contextul operaţiunii „Focus on the road”, care face parte din calendarul Tispol 2018.      

rutier 1Echipajele Poliţiei Rutiere au fost întâlnite în această dimineaţă de participanţii la trafic în mai multe zone ale oraşului, dar şi în afara acestuia.

Rezultatele activităţii de astăzi nu au întârziat să apară iar conducătorii auto aflaţi în neregulă, au primit sancţiunile cuvenite.

Chiar dacă, până în prezent, numărul accidenteleor rutiere majore este în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Buzăul rămâne un punct nevralgic, aflat mereu în atenţia poliţiştilor de la Circulaţie.

Operaţiunea „Focus on the road” se desfăşoară în perioada 17 – 23 septembrie pe teritoriul a 28 de state membre ale Uniunii Europene, care şi-au asumat o scădere a mortalităţii din accidente rutiere de 50% până în 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!