Publicat la: 19.10.2020. 18:49 / 298 views

FOCAR DE COVID, LA SPITALUL OJASCA. ZECI DE ÎMBOLNĂVIRI, ÎN MAJORITATE INTERNAȚI

Alertă la secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, după izbuncirea unui focar de coronavirus. Zeci de îmbolnăviri au fost confirmate, cele mai multe în rândul pacienților, în majoritate internați sub incidența Codului Penal. S-a înregistrat deja un prim deces în acest focar.

ojascaPrimele confirmări în masă pentru Secția Ojasca au sosit vineri seară, când nu mai puțin de 32 de rezultate pozitive au fost anunțate către autoritățile din sănătate. Trei îmbolnăviri au fost sesizate în rândul personalului iar celelalte au fost confirmate la persoanele internate în pavilioane, fiind vorba despre pacienți aflați sub regim special, sub incidența Codului Penal.

Sâmbătă au fost confirmate 17 cazuri noi, tot în focarul de la Secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie. Și astăzi au fost semnalate încă două cazuri, în rândul personalului medical.

Ieri a fost înregistrat și un prim deces în focarul de la Ojasca. E vorba despre un pacient vârstnic, cu comorbidități, cu o evoluție gravă la doar două zile de la diagnosticarea cu COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!