Publicat la: 04.11.2020. 20:05 / 406 views

FOCAR DE COVID LA NANTES ATLANTIQUE. OFICIALII GLORIEI NU AU FOST INFORMAȚI

Sapte teste pozitive de covid, in sanul gruparii de handbal Nantes Atlantique, echipa cu care Gloria va disputa barajul pentru accederea in Cupa EHF.  Clubul francez a emis un comunicat oficial prin care confirma vestea iar trei dintre partidele echipei din Bretania au fost deja amanate. Intre timp, pe adresa Gloriei nu a venit nicio informare, nici de la forul european, nici de la federatia romana.

handbalisteVeste care ar putea da peste cap dubla manșă dintre Gloria și Nantes, contând pentru accederea în Cupa EHF. Echipa din Bretania a înregistrat șapte cazuri pozitive de covid-19 la nivelul lotului, informație confirmată chiar de portalul grupării din Hexagon.  De altfel, trei dintre partidele pe care Nantes trebuia să le dispute în întrecerea internă au fost amânate.

Pe adresa Gloriei nu a sosit nicio informare din partea forului european sau dinspre Federația Română de Handbal. Pentru meciul tur, partidă care se dispută în Bretania, oficialii buzoieni au achiziționat deja biletele de avion, făcând și rezervări la hotel.

Ovidiu Mihăilă a declarat că deocamdată nu se gândește la partida cu Nantes, deoarece Gloria mai are de disputat un meci înainte de deplasarea din Franța

Rămâne de văzut dacă sportivele infectate de la Nantes își vor reveni până la partida cu Gloria. Pe site-ul franțuzoaicelor nu sunt mentionate numele sportivelor afectate de covid și nu se specifica dacă este vorba și despre componenți ai echipei tehnice. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!