Publicat la: 16.02.2017. 18:36 / 1.511 views

FLORIN TOADER POATE SCĂPA BASMA CURATĂ? PROCURORUL A SCHIMBAT ÎNCADRAREA FAPTEI

În această perioadă, dosarul penal deschis pe numele fostului consilier municipal Florin Toader a împlinit un an şi jumătate de când se află pe mesele anchetatorilor din cadrul IPJ şi Parchet, care încearcă să-l definitiveze. Între timp, procurorul de caz a decis schimbarea încadrării faptei, din lovire şi alte violenţe, în purtare abuzivă, ceea ce înseamnă că Florin Toader ar putea scăpa doar cu o amendă penală. În vara anului 2015, Florin Toader a fost implicat într-un scandal, fiind acuzat de mai multe tinere care au lucrat la terasa sa din Drăgaică de faptul că le-a lovit, le-a vorbit urât şi chiar le-a hărţuit sexual, făcându-le avansuri sub diferite forme.

florin toader_1După mai bine de un an şi jumătate de anchetă, evoluţia dosarului în care este cercetat  fostul consilier municipal PSD Florin Toader, unul dintre finii fostului primar al Buzăului Constantin Boşcodeală, urmare unor acuzaţii îndreptate împotriva lui de mai multe tinere, capătă o turnură interesantă. Recent, procurorul de caz a decis schimbarea încadrării faptei, din lovire şi alte violenţe, în purtare abuzivă, ceea ce înseamnă că Florin Toader ar putea scăpa doar cu o amendă penală.

Iniţial, patru tinere au făcut plângere la Poliţie împotriva lui Florin Toader dar, în cele din urmă, doar una dintre ele şi-a menţinut declaraţia. În tot acest timp, dosarul a fost preluat de mai mulţi procurori de la Parchetul local. S-au luat declaraţii şi s-au căutat tot felul de chichiţe procedurale, iar avocatul lui Toader a contestat veridicitatea documentelor de  medicină legală. În plus şi declaraţiile unor martori au fost contestate şi este posibil ca ancheta să mai dureze luni bune, fiind evidentă dorinţa de tergiversare a anchetei.

De asemenea, în urma scandalului, un al doilea dosar penal a fost deschis pe numele lui Toader. Se referă la angajarea a două persoane fără forme legale şi s-a făcut în urma unei anchete a I.T.M. declanşată imediat după izbucnirea scandalului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!