Publicat la: 25.06.2018. 17:54 / 747 views

FINALA CUPEI, LA RÂMNICU SĂRAT. SE ÎNTÂLNESC GLORIA BUZĂU ŞI VOINŢA LANURILE

Modificare de ultim moment în programul celei de-a doua competiţii fotbalistice judeţene. Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a hotărât ca finala Cupei României – faza judeţeană, dintre Voinţa Lanurile şi SCM Gloria Buzău să aibă loc miercuri, pe 27 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul “Olimpia” din Râmnicu Sărat.

gloria campioanaUltimul act al Cupei se va disputa miercuri, pe Municipalul din Rîmnicu Sărat. Se vor întâlni SCM Gloria Buzău şi Voinţa Lanurile, performera ultimelor ediţii de cupă. Finala va fi precedată, de la ora 16.00, de un eveniment pe placul publicului local şi nu numai, o partidă de old-boys care va pune faţă în faţă foşti jucători care au evoluat de-a lungul timpului la Olimpia Râmnicu Sărat şi foşti jucători din campionatul judeţean.

Programarea evenimentului pe 27 iunie aglomerează serios programul Gloriei. Gruparea buzoiană a disputat primul meci al barajului, miercuri va juca finala judeţeană a Cupei României, pentru a juca din nou, sâmbătă, cea de-a doua manşă a barajului de calificare în divizia C.

Ediţia precedentă a fost câştigată de FC Buzău, după un meci maraton, în compania Voinţei Lanurile. Buzoienii s-au impus cu 3-2, după un gol venit în minutul 120. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!