Publicat la: 15.05.2020. 18:53 / 566 views

FILTRE PENTRU PENSIONARI. S-A REDESCHIS CASA DE PENSII, PENTRU PUBLIC

Încă din prima zi a stării de alertă, mai multe instituții au început să redeschidă programul cu publicul sau să relaxeze măsurile restrictive dispuse pe perioada stării de urgență. Reprimirea publicului se face în condiții de protecție și cu anumite obligativități pentru beneficiari. Casa Județeană de Pensii este instituție etalon pentru modul în care s-a organizat.

casa de pensii masuri4 casa de pensii masuri2

Astăzi, Casa Județeană de Pensii a redeschis programul cu publicul, iar fiecare beneficiar al serviciilor oferite de instituție trebuie să se confromeze noilor reguli de acces.

Pe de altă parte, oficialii Casei Județene de Pensii au un anunț important și cu privire la activitatea cabinetelor medicale de expertiză din cadrul Policlinicii 23 August, după închiderea unității sanitare, pe o perioadă de 7 zile: solicitanții pot merge la sediul Casei de Pensii, pentru a depune documentele necesare.

Nu în ultimul rând, cererile pentru biletele de tratament pot fi preluate din nou, chiar dacă începutul perioadei de stare de alertă nu a permis redeschiderea zonelor hoteliere.

Noul program cu publicul la Casa Județeană de Pensii Buzău este următorul:

-Luni-Joi, între orele 8:00 – 15:30

-Vineri 8:00 -13.00

-Casierie Luni- Joi 10:00-16:00

Reprezentanții instituției recomandă și folosirea mijloacelor de comunicare la distanță: poștă clasică, curierat, online sau telefonic. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!