Publicat la: 02.12.2020. 18:46 / 449 views

FAVORIȚI, CU BOTOȘANIUL. HC BUZĂU, CU EFECTIV APROAPE COMPLET

Dupa ce a fost nevoita sa se prezinte cu un lot subtiat serios de coronavirus la ultimele partide, HC Buzau pleaca vineri cu statutul de favorita, in meciul cu Magnum Botosani. Majoritatea sportivilor au revenit la antrenamente iar “Lupii” sunt cotati ca favoriti certi, in partida de la finele saptamanii.

hc buzau dunareaHC Buzău nu are voie să facă niciun pas greșit, în partida cu lanterna roșie, Magnum Botoșani. După ce acum o săptămână lupii au reusit sa treaca de Știința Bacău, în contextul în care s-au prezentat la meci cu doar 16 jucători, buzoienii nu concep altă variantă decât victoria.  Adversara de poimâine nu a reușit să se alinieze la rigorile Ligii Zimbrilor, înregistrând unsprezece eșecuri din tot atâtea partide disputate.

Premisele sunt cu atât mai favorabile cu cât Pero Milosevic are la dispoziție aproape tot efectivul. Mai mult, pe parcursul acestei săptămâni antrenamentele s-au putut derula într-un regim aproape normal

Partida dintre Magnum Botoșani și HC Buzău se va disputa vineri, de la ora 10, în Sala Polivalentă din București. Buzoienii au nevoie de victorie, pentru a se menține în lupta pentru play-off.  După unsprezece partide disputate, HC ocupă a opta poziție în Liga Zimbrilor, cu 19 puncte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!