Publicat la: 04.05.2020. 18:00 / 413 views

FĂRĂ GRĂTARE, DE 1 MAI. FILTRE LA IEŞIRILE DIN BUZĂU, ECHIPAJE LA CIOLANU

Sute de poliţişti, militari şi jandarmi buzoieni au ieşit pe străzi, de vineri dimineaţă, ca să descurajeze deplasările populaţiei pe perioada vacanţei de 1 Mai. Pentru a evita formarea aglomeraţiei care ar putea favoriza răspândirea noului virus, oamenii legii verificau persoanele aflate pe stradă şi opreau şoferii aflaţi în trafic pentru a le cere să îşi justifice deplasarea.

gratare 1 mai fara gratare 1 mai

Încă de la primele ore, zeci de poliţişti şi jandarmi au format filtre la ieşirea din oraşul Buzău către zona de munte a judeţului, unde la 1 Mai se formau de obicei coloane de maşini. Cei opriţi au fost nevoiţi să justifice ieşirea din casă, pentru a nu fi sancţionaţi.

În total, aproape 800 de poliţişti, din toate structurile, au acţionat pentru respectarea normelor impuse de starea de urgenţă. De asemenea, în teren s-au aflat forte ale Poliţiei Locale dar şi ale Ministerului Apărării Naţionale

Mai multe echipaje ale poliţiei au fost “delegate” în zonele cunoscute de agrement din judeţ pentru a descuraja eventualele tentative de camping sau grătar. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!