Publicat la: 05.11.2020. 19:22 / 388 views

FĂRĂ CONCERTE DE REVELION. PANDEMIA NE VA ȚINE ÎN CASE DE ANUL NOU

Restricțiile sanitare și de distanțare fizică vor interzice organizarea de petreceri la trecerea dintre ani. Nici Revelionul din Piața Dacia nu va mai avea loc și, cel mai probabil, circulația va fi interzisă pe timpul nopții. Buzoienii vor trebui să sărbătorească intrarea în noul an la domiciliu și fără invitați.

revelion daciaTrecerea dintre ani, întâmpinată în Piața Dacia de sute de buzoieni în noaptea de 31 decembrie, nu va mai putea fi organizată anul acesta.

Primăria nu va mai amenaja nici Târgul de Crăciun și nici spectacolul de Revelion.

Masca și distanțarea fizică vor fi simbolurile nedorite, dar obligatorii ale Noului An și vor ține platoul de marmură pustiu.

Așadar, buzoienii, ca și ceilalți români, vor petrece Revelionul anul acesta exclusiv în familie, pentru că, cel mai probabil, trecerea dintre ani nu va mai putea fi organizată nici de industria ospitalității.

Singurii care vor putea circula fără restricții în perioada Sărbătorilor de Iarnă vor fi Moș Nicolae și Moș Crăciun, care vor aduce daruri copiilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!