Publicat la: 25.11.2019. 19:38 / 978 views

FĂRĂ CĂLDURĂ ÎN TOT ORAŞUL. SE MONTEAZĂ NOUL VENTILATOR LA PT 4

Aproape 4.000 de familii din Buzău au tremurat de frig, astăzi, acasă, la şcoală sau la serviciu, în zone în care căldura e asigurată de Regia Autonomă Municipală. Acest lucru se întâmplă din cauza  montării unui ventilator la cazanul care produce agent termic, în vederea reducerii zgomotului, aspect semnalat în nenumărate rânduri de familiile care locuiesc în zona Dorobanţi.

blocuriCazanul de la PT 4 Dorobanţi, care produce agent termic pentru mare parte dintre locuinţele rămase branşate la sistemul centralizat, a fost oprit pe tot parcursul zilei. Situaţia este generată de o serie de lucrări care au loc la PT 4, pentru montarea unui ventilator care să ducă la scăderea zgomotului în zonă.

Reprezentanţii RAM nu ştiu cu cât va fi redus zgomotul în zonă după montarea ventilatorului. Pe de altă parte, conducerea societăţii nu ştie cu certitudine nici când vor fi gata lucrările de montare.

Conducerea RAM dă asigurări că după montarea ventilatorului căldura şi apa caldă vor reveni în casele buzoienilor. Montarea acestui ventilator a fost impusă după ce Prefectura a făcut un control şi a constatat că sunt depăşite normele de zgomot şi de poluare în zonă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!