FĂNICĂ BÂRLĂ S-A PREZENTAT LA URNE. FOSTUL VICEPRIMAR A VOTAT LA ȘCOALA NR. 8

FĂNICĂ BÂRLĂ S-A PREZENTAT LA URNE. FOSTUL VICEPRIMAR A VOTAT LA ȘCOALA NR. 8

După câteva minute bune în care a trebuit să aştepte la coadă, pentru a vota, Fănică Bâtlă, candidat PMP la Consiliul Local, şi-a exprimat opţiunea într-una dintre secţiile din interiorul Şcolii Generale nr. 8. La ieşirea de la urne, Fănica Bârlă a declarat că a votat pentru un primar care să pună mai presus de toate interesul cetăţenilor.

barla 1 barla 2

Un primar care să lucreze exclusiv în interesul cetățeanului de rând și care să fie în stare să schimbe în bine municipiul Buzău. Este gândul cu care candidatul PMP la funcția de consilier local, Fănică Bârlă, s-a prezentat azi, la urne. Fostul viceprimar a stat la coadă câteva minute, până i-a venit rândul să intre în cabina de vot

De asemenea, Fănică Bârlă a declarat că a votat pentru un Consiliu Local care să fie cu adevărat democratic, locul de dezbatere publică  a tot ceea ce înseamnă proiectele pentru buzoieni.

Reprezentantul PMP a făcut apel către buzoieni, pentru a ieși al vot. Fănică Bârlă a estimat că până la închiderea urnelor, peste 40 % dintre votanții buzoieni își vor fi exercitat dreptul de a alege. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și