FAMILIE CU 5 COPII, RĂMASĂ PE DRUMURI. CASA LE-A FOST MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

FAMILIE CU 5 COPII, RĂMASĂ PE DRUMURI. CASA LE-A FOST MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

O familie numeroasă, cu cinci copii, din comuna Smeeni, judeţul Buzău,  şi-a văzut agoniseala de-o viaţă distrusă de un incendiu produs ca din senin în podul locuinţei. Proprietarii aveau depozitaţi acolo zeci de baloţi de lucernă uscată, care imediat au fost cuprinşi de flăcări.

incendiu smeeni 1Focul a izbucnit în bucătăria soţilor Bucur chiar în momentul în care familia se pregătea să mănânce. O scânteie provenită de la o sobă din pământ cu plită, din bucătărie, ar putea fi cauza  producerii incendiului.

Sătenii, alertaţi de focul care risca sa se întindă şi la locuinţele învecinate, s-au mobilizat şi, până la sosirea pompierilor voluntari de la Primăria din Smeeni, au încercat să stăpânească flăcările cu câteva furtunuri de apă conectate la sistemul public de alimentare a localităţii.

La scurt timp a sosit şi autospeciala Primăriei din localitate, precum şi două autospeciale de la ISU Buzău, care au localizat flăcările şi le-au stins în aproape o oră.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, precum şi unul al Ambulanţei, care au acordat îngrijiri medicale celor doi soţi, care la vederea flăcărilor au făcut un atac de panică.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, cei cinci copii fiind scoşi din locuinţă la timp de către vecini. Familia Bucur, afectată de incendiu, în miez de noapte, a primit şi un ajutor de urgenţă din partea Primăriei, constând în alimente şi apă potabilă. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și