Publicat la: 10.08.2018. 18:13 / 782 views

EXTINDEREA COLECTĂRII SELECTIVE. CONTAINERELE GALBENE AU FOST INSTALATE ŞI ÎN ZONA INDUSTRIALĂ

platforma rer 1Implementarea colectării selective a deşeurilor menajere, promovată de RER SUD SA, societatea care se ocupă de ecologizarea oraşului, a ajuns şi în cartierele de dincolo de calea ferată.

Începând din această lună, containerele galbene au fost instalate la rampele de gunoi de la blocurile din Zona Industrială.

Au fost dotate cu containere galbene pentru deşeuri reciclabile 5 blocuri care deservesc Căminul Integral, Căminul Gerom, Căminul nr. 5, Blocurile Rotec şi Metalplast şi Asociaţiile de proprietari de la blocul C1 din Poştă şi de la blocurile C2 D, C3 şi G-D Filipescu.

Locatarii au fost instruiţi să depună deşeurile reciclabile, ambalaje, deşeuri metalice şi flacoane de detergenţi în containerul galben, separat de deşeurile menajere.

În viitorul apropiat, platformele de gunoi vor fi dotate şi cu pubele verzi pentru colectarea ambalajelor de sticlă.

Buzoienii sunt sfătuiţi să nu mai amestece gunoiul menajer cu deşeurile reciclabile şi să anunţe autorităţile când apar scormonitorii de pubele.

Deşeurile rezultate din construcţii pot fi ridicate pe baza unei solicitări scrise. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!