Publicat la: 10.05.2017. 17:45 / 1.449 views

EXPOZIŢIA ARTIŞTILOR BUZOIENI. FILIALA BUZOIANĂ A UAPR VERNISEAZĂ SALONUL ANUAL

În fiecare an, artiştii plastici profesionişti, care fac parte din filiala buzoiană a Uniunii Artiştilor Plastici din România, expun cele mai recente lucrări într-o expoziţie colectivă. Salonul Anual va fi vernisat mâine, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”. Evenimentul cultural de referinţă pentru comunitatea noastră vine la scurt timp după o expoziţie de succes a artiştilor plastici buzoieni la Bucureşti.

salon anual uapAtmosferă de lucru la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” din Buzău.

Artiştii plastici profesionişti, membri ai filialei buzoiene a Uninunii Artiştilor Plastici din România, aşează pe simeze cele mai recente lucrări personale.

Mâine va fi vernisat Salonul Anual, un eveniment cultural de referinţă pentru Buz[u.

Expoziţia urmează unui eveniment de succes organizat de filiala buzoiană a UAPR, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău, de această dată în capitală.

Salonul anual al artiştilor plastici buzoieni se înscrie în seria de manifestări dedicate împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea filialei în oraşul nostru.

Vernisajul Salonului Anual va avea loc mâine, la ora 14, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!