”Există riscul să rămânem fără oxigen”. Avertismentul managerului Spitalului Județean

”Există riscul să rămânem fără oxigen”. Avertismentul managerului Spitalului Județean

Dezvăluire îngrijorătoare, făcută aseară, la Campus TV, de managerul celei mai mari unități spitalicesști din județul Buzău. Claudiu Damian avertizează asupra faptului că Spitalul Județean ar putea rămâne fără oxigenul necesar, în contextul avalanșei de pacienți dependenți de oxigen. Și așa furnizorul nu mai trimite cantitățile cerute, a declarat managerul unității medicale.

Situația de la Spitalul Județean de Urgență Buzău devine din ce în ce mai critică. Numărul record de pacienți care ajung în stare gravă pune presiune uriașă pe cea mai mare unitate spitelicească din județ. De aici rezultă și problemele fără precedent cu care se confruntă unitatea medicală.

Managerul Spitalului Județean a tras un semnal de alarmă cu privire la cantitatea insuficientă de oxigen care ajunge la Buzău.

Directorul unității sanitare a declarat că există riscul ca, la un moment dat, personalul medical să se afle în situația critică de a nu mai putea oferi oxigenul necesar pacienților. După cel mai negru bilanț înregistrat ieri, când DSP a anunțat 21 de decese și peste 450 de noi îmbolnăviri, astăzi autoritățile din sănătate nu au mai raportat decese, în ultimele 24 de ore înregistrându-se 234 de noi cazuri de COVID.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și