(UPDATE) EXCLUSIV. VIDEO. Liderii AUR din țară, chemați la detectorul de minciuni. ,,Toată lumea va ști ce s-a întâmplat acolo!”

(UPDATE) EXCLUSIV. VIDEO. Liderii AUR din țară, chemați la detectorul de minciuni. ,,Toată lumea va ști ce s-a întâmplat acolo!”

UPDATE

Informația, prezentată în exclusivitate de Campus TV, a fost confirmată de unul dintre liderii AUR la nivel național, într-o declarație dată pentru G4Media.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

O premieră în politica națională se configurează în zilele următoare: testarea poligraf a liderilor de organizații județene AUR, variantă pe care Campus TV a aflat-o din surse politice. Astfel, șefilor de filiale le vor fi ,,verificate” intențiile legate de viitoarea campanie electorală, poligraful fiind o modalitate prin care responsabilii Alianței pentru Unirea Românilor vor să afle dacă angajamentele de partid sunt sincere și să se asigure că nu există intenții de non-combat ori de trădare, dar și să ,,testeze” cinstea celor care ar urma să răspundă la întrebări.

Sursele noastre ne-au precizat că această ,,operațiune” ar urma să aibă loc lîncepând de luni, la București, unde liderii filialelor județene se vor întâlni și pentru a discuta alte aspecte de strategie electorală.

După ce Campus TV Buzău a aflat despre această posibilă testare cu ,,detectorul de minciuni”, coordonatorul județean al AUR Buzău, Valentin Roman, a fost contactat și întrebat pe marginea acestui subiect. Azi, în cadrul unei emisiuni la Campus TV Buzău, Roman nu a negat, nici infirmat această ipoteză pe care am prezentat-o în exclusivitate, precizând, printre altele, că ,,procedurile interne ale unui partid politic, dacă se fac, se fac într-un sens anume și, ulterior, toată lumea va ști ce s-a întâmplat acolo”.

Mai jos, puteți urmări intervenția de la Campus TV a coordonatorului județean AUR, în legătură cu acest subiect.

De asemenea, pe anumite grupuri de comunicare ale AUR s-a ,,rostogolit” informația că liderilor de filiale li s-ar fi solicitat 20.000 de euro, drept ,,cotizație de campanie”, lucru pe care coordonatorul județean de la Buzău, Valentin Roman, l-a negat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și