EXCLUSIV! Medicul Adrian Zoican ar putea prelua șefia organizației municipale PNL Buzău! Azi, Zoican vine la Radio Campus, la ora 18:00

EXCLUSIV! Medicul Adrian Zoican ar putea prelua șefia organizației municipale PNL Buzău! Azi, Zoican vine la Radio Campus, la ora 18:00

Este un scenariu despre care se tot vorbește, mai ales după rezultatele foarte slabe obținute de PNL pe municipiul Buzău, dar și în contextul unor tensiuni ce au fost contabilizate încă din perioada de campanie, apoi au continuat și după scrutinul din 9 iunie.

De altfel, ieri seară, la Campus TV, în cadrul emisiunii ,,D’ale buzoianului”, moderate de Magda Ionescu, actualul lider al filialei municipale a liberalilor, senatorul Vlad Pufu, a venit cu atacuri frontale atât la adresa conducerii organizației județeane a PNL Buzău, cât și a candidatului liberal la funcția de primar al orașului Buzău, Carmen Ichim. Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

În acest context, medicul Adrian Zoican vine, azi, la Radio Campus, într-o ediție specială moderată de jurnalistul Mihai Bunăziua. Emisiunea începe la ora 18:00. Radio Campus poate fi ascultat pe 98 FM, dar și online, live, accesând campusbuzau.ro, click pe butonul play din stânga jos!

Emisiunea este interactivă. Așteptăm reacțiile și mesajele voastre, în direct, la numărul de whatsapp 0711.049.904 (inclusiv whatsapp voice).

Așadar, ascultați Radio Campus, începând cu ora 18:00. Se anunță o emisiune incendiară!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și