EVOLUŢII PROMIŢĂTOARE, ÎNAINTE DE RETUR. TREI AMICALE BUNE, PENTRU GLORIA BUZĂU

EVOLUŢII PROMIŢĂTOARE, ÎNAINTE DE RETUR. TREI AMICALE BUNE, PENTRU GLORIA BUZĂU

Astra 2, Unirea Slobozia şi Petrolul Ploieşti au fost adversarele Gloriei, în intersezon. Rezultatele, dar mai ales evoluţia fotbaliştilor, aduc o doză de optimism în rândul conducerii tehnice şi la nivelul lotului roş-albastru. Pe ultima sută de metri, Gloria a înregimentat încă un jucător, francezul Moussa Konate, fost echipier al Pandurilor din Târgu Jiu.

fotbal gloriaEvoluţia bună a Gloriei în amicalele din iarnă, dar mai ales din cel cu Petrolul Ploieşti, îl fac pe George Timiş să fie optimist cu privire la îndeplinirea obiectivului trasat de şefii clubului din Crâng. Intersezonul a adus, deocamdată, trei amicale tari pentru roş-albaştri, cu Unirea Slobozia, Astra 2 şi Petrolul Ploieşti, echipă care are ca obiectiv promovarea în Liga I.

Pauza de iarnă a consemnat încă un transfer reuşit de Gloria, în persoana lui Moussa Konate, fostul echipier al Pandurilor din Tîrgu Jiu. Francezul de sorginte maliană poate juca atât fundaş central, cât şi în flancul stâng al apărării. Fundaşul de 25 de ani este născut în Paris, a debutat în fotbalul din Hexagon la Le Mans, dar a trecut şi pe la Auxerre, clubul legendarului Guy Roux. A mai evoluat pentru Foresta Suceava, Oborishte din Bulgaria şi pentru Mlade Carev, din Macedonia.

Gloria mai are programat un amical cu FCSB 2. Meciul se va disputa sîmbătă.

În prima etapă, pe 2 martie, buzoienii vor evolua în deplasare, cu KSE Tîrgu Secuiesc. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și