Publicat la: 13.10.2017. 18:23 / 938 views

ELITA OFF-ROADULUI, LA BUZĂU. GTC TROPHY, LA CEA DE-A ŞAPTEA EDIŢIE

Pe parcursul weekend-ului, Buzăul devine capitala motor-sportului românesc, odată cu cea de-a şaptea ediţie a competiţiei GTC Trophy. Azi, bolizii au luat startul din Piaţa Dacia şi urmează să parcurgă trasee off-road prin judeţ. La start s-au aliniat 80 de echipaje de la patru clase competiţionale.

gtc 1Buzăul revine pe harta motor-sportului naţional, odată cu organizarea în judeţ a celei de-a şaptea ediţii a GTC Trophy. În weekend se vor stabili şi campionii naţionali, fapt ce sporeşte atractivitatea competiţiei. La start, s-au înscris 80 de maşini, încadrate în patru clase competiţionale, iar printre participanţi se numără atât sportivi români, campioni naţionali,  cât şi din străinătate. Pentru prima dată, GTC Trophy funcţionează în parteneriat cu Municipalitatea, fapt pentru care startul competiţiei s-a dat chiar din centrul oraşului.

Municipalitatea a decis să se alăture acestui proiect pentru a atrage cât mai mulţi turişti, pasionaţi sau nu de off-road, în zona Buzăului. Edilii speră ca anul viitor şi Consiliul Judeţean să se alăture în calitate de partener, în organizarea competiţiei. Bugetul alocat, pentru 2017, prin hotărîre de Consiliu Local, este de 500 milioane lei vechi.

Probele competiţiei sunt unele din cele mai dificile, în contextul în care bolizii trebuie să parcurgă între 150 şi 250 de kilometri numai de off-road, în funcţie de clasă, într-un interval de 24 de ore. Anul acesta, concursul a inclus şi o secţiune specială, dedicată Daciei Duster. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!