Publicat la: 27.09.2018. 18:22 / 863 views

ELEVI INSTITUŢIONALIZAŢI, FĂRĂ GRATUITATE PE AUTOBUZ, CHIAR DACĂ EI LOCUIESC ÎN MUNICIPIUL BUZĂU

Deşi ei locuiesc în municipiul Buzău, elevii instituţionalizaţi în apartamente sau case de tip familial ale D.G.A.S.P.C. nu beneficiază de transport gratuit cu autobuzele. Ei au viză de flotant, însă nu le-au fost eliberate abonamente gratuite. Sesizată de Campus TV, conducerea Trans Bus declară că va analiza situaţia.

elevi autobuz 2Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, elevii cu vârsta peste şapte ani, cu domiciliul în municipiul Buzău, beneficiază de abonament gratuit pe Trans Bus. O categorie aparte este văduvită de acest drept, reclamă mai multe şcoli. Este vorba despre elevii instituţionalizaţi în apartamente sau case de tip familial ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Ei au viză de flotant pe Buzău, dar Trans Bus nu le-a eliberat abonamente gratuite.

În ciuda insistenţelor din partea profesorilor care au elevi în astfel de situaţii, doleanţele nu au fost rezolvate.

Sesizată de reporterii Campus TV, conducerea Trans Bus a precizat că va analiza situaţia şi că va încerca să găsească o soluţie, fără a fi încălcate prevederile legale actuale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!