Publicat la: 27.09.2017. 18:30 / 867 views

DOREL A LOVIT DIN NOU, DE DATA ASTA PE VETERANILOR. ERA CÂT PE CE SĂ PROVOACE O EXPLOZIE

A fost agitație în această dimineață, pe strada Veteranilor, în zona Lukoil din cartierul Micro XIV, după ce câțiva muncitori care săpau pentru a realiza un branșament electric au spart o conductă de gaze. Zece persoane, angajate ale unei societăţi din vecinătate, au fost evacuate. Au acţionat angajaţii Distrigaz pentru remedierea problemei, iar pompierii au asigurat zona. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine.

gaze incident 1Totul s-a petrecut în această dimineaţă pe strada Veteranilor din municipiul Buzău. O echipă de muncitori efectua săpături fără aviz. După ce au atins conducta cu un excavator și au simțit miros de gaz, lucrătorii s-au îndepărtat, iar angajații din birourile vecine au sunat la Pompieri. Imediat, ISU a trimis în teren un echipaj de stingere, a izolat zona și a evacuat toate persoanele din clădiri.

Pompierii au izolat zona şi le-au explicat riveranilor să se îndepărteze pentru a nu fi expuşi unui eventual pericol de explozie. De asemenea, erau pregătiţi să intervină în orice moment, dacă situaţia ar fi impus-o.

În acelaşi timp, mai multe echipaje de la Distrigaz au sosit în zonă pentru a remedia problema. A fost nevoie de oprirea alimentării cu gaze pentru a putea repara ţeava spartă.

Şeful echipei de muncitori care au produs avaria nu s-a arătat încântat de prezenţa presei şi nici nu a dorit să explice de ce angajaţii săi au fugit din zonă după ce au spart conducta.

Din fericire, operaţiunea de remediere a problemei s-a finalizat fără incidente, după aproape trei ore de la producerea evenimentului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!