Publicat la: 06.04.2020. 18:12 / 511 views

DONAŢII EXTREM DE UTILE PENTRU GÂRLAŞI. TUNEL DE DEZINFECŢIE, CONCEPUT DE O FIRMĂ DIN BUZĂU

Gest extrem de util pentru cadrele medicale şi non-medicale de la Spitalul Gârlaşi din Buzău. O firmă din Buzău, sub îndrumarea unui medic infecţionist, a realizat un tunel de dezinfecţie pe care l-a donat împreună cu o sută de viziere, unităţii spitaliceşti.

tunel dezinfectareCadrele medicale şi non-medicale de la Spitalul Gârlaşi din Buzău lucrează într-un mediu extrem de expus riscului, având în vedere că la unitatea medicală ajung doar pacienţi suspecţi de COVID-19. De altfel, duminică, de la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău a fost transferat un pacient infectat cu coronavirus, la Spitalul Municipal Rm. Sărat, unitate suport de COVID-19.

Pentru această secţie, din mediul privat vine un sprijin, constând într-un tunel de dezinfecţie şi 100 de viziere, gest de apreciat şi de recomandat altor firme care pot contribui la dotarea cu echipamente de protecţie a unităţilor spitaliceşti. Proiectul tunelului a fost realizat cu îndrumarea medicului infecţionist Bogdan Micu.

Pentru ca şi noi dorim să trecem cât mai repede peste aceasta perioadă, am decis împreună cu Ignirom.ro – Ignifugare, să concepem şi să donăm către Spitalul Judeţean Buzău – Secţia Boli Infecţioase, un tunel de dezinfectare pentru echipamentul cadrelor medicale şi 100 de viziere.

Prima linie trebuie protejată, pentru ca noi, la rândul nostru, să fim protejaţi. Invităm mediul privat să facă tot ce le stă în putinţă pentru a ajuta personalul medical. Mulţumim pentru îndrumare în realizarea proiectului domnului doctor Micu Bogdan” au scris cei de la Megaprint, pe pagina de facebook.

În ultima perioadă, din mediul privat au venit mai multe donaţii către sistemul sanitar buzoian. Fie că au oferit echipamente de protecţie, bani sau char mâncare, administratorii firmelor buzoiene au dorit să îşi arate solidaritatea cu cei ce în aceste zile luptă în linia întâi cu virusul COVID 19. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!