Publicat la: 20.11.2020. 19:24 / 501 views

DOLIU LA POLIȚIA LOCALĂ. AGENT DE 49 DE ANI, RĂPUS DE COVID

Este o zi neagră pentru polițiștii locali. Cătălin Simion, unul dintre colegii lor, în vârstă de 49 de ani, a murit noaptea trecută pe un pat de spital din secția ATI, după ce mai bine de o săptămână organismul său a luptat cu virusul SARS COV2. Colegii au ținut astăzi, un moment de reculegere în fața Spitalului Județean, în memoria sa.

POLITIST LOCAL local reculegere 2

Momente de un dramatism greu de suportat în fața Spitalului Județean Buzău. Polițiștii locali, în uniforme, cu girofarurile aprinse, cu sirenele pornite și cu inimile împietrite de durere au păstrat un moment de reculegere pentru colegul lor, Cătălin Simion, răpus de COVID.  Angajații Spitalului, trecătorii și toți cei prezenți în zonă au salutat gestul polițiștilor locali care în acest fel și-au luat rămas bun de la cel cu care au făcut echipă mai bine de 25 de ani.

Cătălin Simion, polițistul local care s-a luptat pentru viață pe un pat de la ATI aproape o săptămână a murit noaptea trecută. Bărbatul fusese diagnosticat marțea trecută cu virusul SARS-CoV-2, moment din care starea de sănătate i s-a deteriorat rapid.

Cătălin Simion a fost un polițist local respectat, care își făcea întotdeauna datoria față de semeni și față de comunitate. Marțea trecută s-a simțit rău și a mers la spital. A ajuns ulterior la Spitalul Gârlași, după care a fost trimis către Spitalul Județean Buzău, la secția ATI.

Timp de șase zile, Cătălin Simion s-a luptat din răsputeri pentru viață, însă noaptea trecută inima sa a s-a oprit.

Pe pagina Sindicatului Polițiștilor Locali Buzău, care a și anunțat decesul camaradului, curg mesajele de condoleanțe. Despre Cătălin Simion se poate spune că a căzut la datorie, dacă e să luăm în calcul meseria pe care o avea și faptul că, în contextul pandemic actual, avea sarcina de a verifica dacă izolații la domiciliu respectă carantina. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!