Publicat la: 02.08.2019. 18:13 / 684 views

DOAR VARIANTA VICTORIEI, CU CSIKSZEREDA. ILIE STAN NU CONCEPE ALT REZULTAT, PENTRU DEBUT

Nicio altă variantă, în afară de cea în care Gloria s-ar impune în faţa Ciucanilor, nu este luată în calcul de Ilie Stan. Tehnicianul are deplină încredere în elevii săi, dar şi în publicul buzoian, la care face apel pentru a veni în număr mare, la stadion. Partida se va juca duminică, de la ora 11.

gloria antrenament 2019Marjă de eroare zero, duminică, în meciul cu Csikszereda, pentru Gloria. Ilie Stan vrea neapărat trei puncte, în derby-ul nou-promovatelor şi nu concepe nici măcar varianta unui egal. Tehnicianul mizează pe determinarea elevilor săi, pe evoluţiile bune din pregătire, dar şi pe aportul publicului. Ilie Stan a făcut apel la buzoieni pentru a-i aduce, în număr cât mai mare, la stadion.

În următoarele zile, antrenorul va mai coopta doi jucători, în lotul roş-albastru. Este vorba despre un vârf de atac grec, de 21 de ani, şi de un fundaş lateral, cu experienţă. Ilie Stan nu a vrut să divulge numele celor doi, deocamdată.

Partida dintre Gloria şi Csikzsereda se va disputa duminică, de la ora 11:00, pe Arena din Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!