Publicat la: 19.04.2021. 18:36 / 165 views

“DOAR” EGAL CU PETROLUL. GLORIA SE ÎNTOARCE CU UN PUNCT DE LA PLOIEȘTI

Gloria Buzău rămâne echipa surprizelor, un coșmar pentru toți pariorii interesați de eșalonul secund. După un egal modest cu Slobozia, elevii lui Ilie Stan au reușit să revină de la Ploiești cu un punct, după ce au fost egalați pe final.

gloria petrolul 1 gloria petrolul 3

Fără un obiectiv cert, dar și fără grijile retrogradării, elevii lui Ilie Stan au jucat la Petrolul mai mult pentru propriul orgoliu, reușind un meci bun, mult peste media evoluțiilor din play-out.  Buzoienii au evitat un gol chiar în startul partidei, atunci când Vîrtej l-a blocat in extremis pe Buhăescu, în colțul careului de 6 metri. Roș albaștrii și-au arătat intențiile ofensive câteva minute mai târziu, la trasorul lui Balgiu, trecut puțin pe lângă poarta lui Avram.  Gloria a avut o oportunitate rarisimă în minutul 32, dar Tucaliuc nu a putut relua în plasă, după ce fusese servit impecabil de Ciobanu. Același Ciobanu a fost protagonist și în faza la capătul căreia s-a deschis scorul. Șeptarul Gloriei a centrat în careu, după o lovitură liberă, Avram a respins neinspirat în centru iar Vârtej  a reluat calm, cu latul, în poarta goală.

Actul secund i-a avut pe ploieșteni drept protagoniști. Golul egalizator al Petrolului a venit în urma unui contraatac, chia pe final de meci: Constantinescu, angajat excelent în flancul drept a pasat calm pentru Saim, la marginea careului de 6 metri iar tânărul mijlocal al ploieștenilor a finalizat cu sânge rece, pe sub Relu Stoian.

Grație punctului de sâmbătă, Gloria o egalează pe Concordia în clasament.

Etapa viitoare, buzoienii primesc pe teren propriu pe Aerostar Bacău, echipă deja retrogradată. Partida este programată pentru 23 aprilie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!