DISCUȚII APRINSE PE MARGINEA DEMITERILOR DE LA CENTRU CE SPUN AVRĂMESCU ȘI IORDACHE

DISCUȚII APRINSE PE MARGINEA DEMITERILOR DE LA CENTRU CE SPUN AVRĂMESCU ȘI IORDACHE

Liderii locali ai coaliției aflate la guvernare au lansat seara trecută, în cadrul emisiunii D-ale Buzoianului, declarații mai mult sau mai puțin politice cu privire la demiterea ministrului sănătății dar și despre o posibilă ieșire de la guvernare a USR.

gabriel avramescu pnl silviu iordache prefect plus

Este știut faptul că la Buzău nu funcționează coaliția formată la nivel național, imediat după alegeri. Acest lucru nu numai că s-a văzut, dar a fost și recunoscut de liderii locali. Invitat în cadrul emisiunii D-ale Buzoianului, Gabriel Avrămescu, deputat PNL Buzău, a vorbit despre scandalul momentului de la nivel central.

Prefectul Silviu Iordache a intrat prin telefon, pentru un punct de vedere, iar intervenția sa a fost una mai mult decât elocventă și care confirmă oarecum acuzele liberalilor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în privința lipsei de comunicare de la nivel local, acuzată de cele mai multe ori de liderii liberali, mai ales că la vârful Prefecturii sunt doi suprefecți liberali, iar prefectul din partea USR Plus. (Mirela Copariu)

[youtube]https://youtu.be/aceD-Q0u_n4[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și