Publicat la: 10.09.2019. 17:39 / 419 views

DIN NOU, DUŞURI RECI. A APĂRUT O AVARIE LA RACORDUL PT 40

Duşuri reci şi marţi dimineaţă pentru buzoieni. Regia Autonomă Municipală nu a reuşit să remedieze decât parţial avaria apărută luni la racordul PT 40, de la intersecţia străzilor Vulcan şi Grâuşorului. Între timp, au fost demarate şi alte lucrări la PT 4, care au condus la oprirea cazanului care produce agent termic.

gubandruAvaria care a lăsat din nou Buzăul fără apă caldă a fost semnalată luni, în jurul prânzului. Este vorba despre de o defecţiune apărută la racordul PT 40 de la intersecţia străzilor Vulcan şi Grâuşorului.

Singurii care nu au fost afectaţi de avaria care a dus la sistarea apei calde au fost abonaţii RAM din Micro XIV şi din zona Bazalt, unde există  o reţea distinctă.

Directorul Ram Buzău, Aurel Gubandru spune că lucrurile ar putea reintra în normal foarte repede.

De asemenea, la PT 4 este vorba despre o lucrare de înălţare cu 3 metri a coşului de fum al cazanului din Dorobanţi care produce agent termic pentru abonaţii la sistemul centralizat, înălţare realizată astfel încât gazele să fie evacuate la un nivel superior blocurilor din vecinătate. Asta după ce oamenii din cartierul Dorobanţi au reclamat că de când a fost pus în funcţiune cazanul de la PT 4 au ajuns să stea toată ziua cu ferestrele închise din cauza zgomotului prea puternic dar şi a noxelor.

Revenind de la avaria apărută luni în sistem, vestea şi mai proastă pentru buzoienii abonaţi la sistemul centralizat este că astfel de probleme mai pot apărea şi pe viitor. Oficialii RAM nu pot exclude viitoare avarii care să–i lase pe oameni fără apă caldă şi chiar fără căldură la iarnă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!