Din nou, Corvinul. Gloria întâlnește a treia oară echipa hunedoreană

Din nou, Corvinul. Gloria întâlnește a treia oară echipa hunedoreană

Pentru a treia oară în acest sezon de primăvară, Gloria va da piept cu hunedorenii de la Corvinul, proaspăt calificați în finala Cupei României. Din cele două întâlniri precedente, buzoienii au ieșit destul de bine, cu o victorie pe teren propriu și o remiză în deplasare.

Cea mai recentă partidă s-a jucat pe 28 martie, la Hunedoara. Andrei Prepeliță s-a declarat optimist în ceea ce privește confruntarea de mâine, însă a îndemnat la prudență, având în vedere valoarea dar mai ales omogenitatea echipei din Hunedoara.

Recent, oaspeții au reușit surpriza sezonului, dând peste cap toate pronosticurile, după ce au eliminat două echipe din Superligă și s-au calificat în ultimul act al cupei. Antrenorul Gloriei nu crede, totuși, că aceștia vor veni la Buzău deconectați de la miza meciului.

Conform spuselor tânărului tehnician de la Buzău, Gloria va adopta aceeași strategie ofensivă, similiară cu cea din victoria obținută pe 1 martie, atunci când echipa locală se impunea cu 2 la 1.

Partida dintre Gloria și Corvinul se joacă mâine, de la ora 19.00. Cincisprezece lei costă accesul general iar biletele sunt deja disponibile online. În ziua meciului, acestea vor putea fi achiziționate și în format fizic, de la chioscurile din vecinătatea stadionului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și