Publicat la: 27.09.2019. 18:40 / 2.380 views

DEZVĂLUIRI DESPRE DISTRIBUȚIA CORNULUI. O FOSTĂ ȘOFERIȚĂ LA FIRMA DIN TURDA, MĂRTURISIRI LA CAMPUS TV

Dezvăluiri intresante făcute la Campus TV, în scandalul distribuției cornurilor pentru elevi. O șoferiță care a lucrat la firma din Turda, societate care produce și distribuie cornurile la Buzău, a povestit despre cum era nevoită să se descurce, în ciuda numeroaselor probleme pe care le întâmpina când transporta produsele de panificație.

corn  soferita corn

În vârstă de 32 de ani, Elena Stoichin, șofer profesionist din Gorj, a acceptat să vorbească despre experiența de trei săptămâni, de anul trecut, când a lucrat la firma din Turda, producătoare a cornurilor pentru programul guvernamental dedicat preșcolarilor și elevilor, societate responsabilă de mai multe județe din țară. Aseară, într-o emisiune la Campus Tv, șoferița a precizat că a fost nevoită să lucreze fără forme legale.

Femeia a declarat că parcul auto al fabricii din Turda era învechit și că, uneori, transporta cornurile cu autovehicule aflate în pragul casării.

Cât despre calitatea produselor, șoferița a relatat că, nu de puține ori, cornurile nedistribuite elevilor erau retrimise pe traseu în zilele următoare.

Deseori, pentru că produsele nu erau gata la timp, se ajungea foarte târziu la școli, chiar dacă livrarea se făcea chiar în orașul Turda și în satele din apropiere. Unii directori refuzau marfa.

La nivelul județului Buzău, în primele trei săptămâni de la începerea anului școlar, se observă imposibilitatea rețelei de distribuție a firmei din Turda de a asigura la timp cornurile pentru elevi. De multe ori, produsele de panificație nici nu au ajuns la destinație. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!