Publicat la: 29.07.2020. 18:31 / 484 views

“DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!”, INTERPRETAT DE DORA. ZIUA IMNULUI, SĂRBĂTORITĂ ÎN PIAȚA DACIA

Ziua Imnului a fost sărbătorită la Buzău într-un cadru restrâns, pe platoul din fața Palatului Comunal. „Deșteaptă-te, române!” a răsunat în Piața Dacia, în interpretarea excepțională a Dorei Gaitanovici.

imn 1 imn dora

Mica audiență a fost impresionată de emoția puternică pe care a transmis-o tânăra Dora Gaitanovici, o voce deja consacrată la nivel național. Dora a fost aleasă de organizatori să interpreteze ”Deșteaptă-te, române”, la finalul unei scurte manifestări dedicate Zilei Imnului Național.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiind respectate regulile de prevenire împotriva răspândirii SARS CoV2. În fața militarilor și a Fanfarei Garnizoanei au stat oficialitățile.

După ruga de închinare pentru poporul român, oficiată de trei preoți, printre care și părintele Mihail Milea, un reprezentant al Direcției Județene pentru Cultură a punctat câteva repere istorice ale Imnului Național.

La finalul ceremoniei, Imnul României a răsunat pe platoul din Piața Daciei, în interpretarea Dorei Gaitanovici, acompaniată de Fanfara Garnizoanei Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!