Publicat la: 03.06.2020. 18:19 / 202 views

DESCINDERE A INSPECTORILOR ANPC ÎN BUZĂU. AU FOST DESCOPERITE NEREGULI GRAVE

Amenzi de peste 500 de milioane de lei vechi  au dat inspectorii ANPC în urma unui control de amploare desfășurat la operatorii economici din Buzău. Mizerie, alimente expirate sau fără termen de valabilitate sunt doar o parte dintre neregulile descoperite.

control opc 2 control opc 1

Mizerie, gândaci, fire de păr, alimente depozitate necorespunzător sau cu termen de valabilitate expirat. Sunt doar o parte dintre neregulile constatate de inspectorii ANPC la un amplu control la unitățile de alimentație publică din municipiul Buzău. Inspectorii au descins și au ținut să verifice cum sunt respectate normele în magazinele respective. Surprizele nu s-au lăsat așteptate.

Mai grav este că inspectorii au descoperit produse alimentare, în special carne, depozitate necorespunzător, fără etichetă din care să rezulte proveniența acestora.

Mai mult decât atât, angajații unităților de alimentație publică nu au știut să ofere explicații pentru modul de păstrare a alimentelor.

În cadrul acțiunii de control au fost verificaţi 12 operatorii economici, la 7 dintre ei înregistrându-se diverse abateri, ocazie cu care au fost dispuse 3 avertismente şi 4 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 53.000 de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!