Publicat la: 03.09.2018. 18:14 / 1.439 views

DERBY LOCAL ADJUDECAT DE GLORIA BUZĂU. ROŞ-ALBAŞTRII CÂŞTIGĂ CU METALUL ŞI SPERĂ LA PROMOVARE

Gloria s-a impus, sâmbătă, în primul derby local cu Metalul, mai clar decât se aşteptau microbiştii. Roş-albaştrii au câştigat fără drept de apel, cu 3 la 0, într-un meci pe care l-au dominat din primul până în ultimul minut.

metalul gloriaMeci fără istoric, ieri seară, pe arena Cornel Negoescu, în derbiul local dintre Metalul Buzău şi SCM Gloria. După o evoluţie fără greşală şi extrem de pragmatică, mai ales în cel de-al doilea mitan, roş-albaştrii s-au impus la scor de neprezentare, 3 la 0.

Veteranul oaspeţilor, Ciprian Petre, debutant la Gloria la 38 de ani, a deschis scorul în minutul 35, tot el oferindu-i pasa de gol lui Truţa, în minutul 43. La pauză, Gloria intra cu un 2-0 liniştitor iar spectatorii anticipau, deja, o victorie a elevilor lui George Timiş.

Metalul a încercat să revină după pauză, dar s-a lovit de apărarea excelentă şi de jocul tactic fără cusur al oaspeţilor. Mai mult, Gloria a mai punctat o dată, cu 20 de minute înainte de final, prin acelaşi Andrei Truţă.

Etapa viitoare, Gloria primeşte la Râmnicu Sărat pe Sporting Lieşti, iar Metalul de deplasează la Rădăuţi, pentru meciul cu Bucovina. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!