DEPUTATUL AUR DE BUZĂU, AGITATOR LA SCANDAL. SCENE FĂRĂ PRECEDENT, ÎN PARLAMENT

DEPUTATUL AUR DE BUZĂU, AGITATOR LA SCANDAL. SCENE FĂRĂ PRECEDENT, ÎN PARLAMENT

În scandalul fără precedent produs ieri în Parlament, a fost implicat și deputatul AUR de Buzău. Generalul maior în retragere Nicolae Roman a fost chiar unul dintre agitatori.  A fost prezent în momentele în care un alt deputat de la AUR a început să înjure un parlamentar de la USR și când a perturbat conferința de presă susținută de vicepremierul Dan Barna și ministrul Justiției, Stelian Ion.

scandal 1La nicio săptămână de la prima sa conferință de presă organizată la Buzău, când s-a autocaracterizat drept un om integru, deputatul Nicolae Roman a fost, ieri, unul dintre cei care l-au stârnit pe deputatul Dan Tănasă, tot de la AUR, să perturbe conferința de presă susținută de vicepremierului Dan Barna și să înjure un ales de la USR. În toate filmările, se poate observa cum generalul în retragere Nicolae Roman îl instigă pe colegul său să facă și mai mult scandal, fiind la rându-i vocal.

Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman, a fost observat alături de același coleg scandalagiu, când deputatul Dan Tănasă a înjurat alt parlamentar.

Generalul în retragere Nicolae Roman a devenit deputat de Buzău, după ce, la alegerile din decembrie, a candidat primul pe lista AUR. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și