Publicat la: 13.10.2020. 18:13 / 495 views

DEBUT ȘOC, ÎN LIGA FLORILOR. GLORIA JOACĂ MÂINE, CU CSM

Dupa cateva luni bune de incertitudine, tergiversari si termene date peste cap, Liga Florilor se reia maine. Primul meci al Gloriei Buzau va fi gazduit de Sala Olimpia din Ploiesti, acolo unde elevele lui Ovidiu Mihaila vor intalni pe CSM Bucuresti. Partida va incepe la 18.30 si va fi transmisa in direct la TVR.

handbaliste valceaGloria încearcă să răzbune eșecul din semifinalele Cupei României și să se impună, mâine, în fața vedetelor de la CSM București. Partida se va disputa la Ploiești, în Sala Olimpia, de la 18:30. În ciuda faptului că buzoiencele nu vor beneficia de avantajul terenului propriu, în sânul echipei domnește o stare de optimism. Între timp, buzoiencele au efectuat testele anti-covid și așteaptă rezultatele.

În lotul lui Ovidiu Mihăilă sunt doar două incertitudini, Gavrilă și Klicovac. Ambele sportive prezintă, însă, accidentări ușoare, astfel că, theoretic, ar putea evolua în partida de mâine.

În cele din urmă, oficialii FRH au stabilit și programul următoarelor etape. La fel ca la băieți, se va derula un turneu, tot la Sfântu Gheorghe, acolo unde fiecare echipă va disputa câte patru jocuri.

Partida de mâine de la ora 18:30 va fi transmisă în direct, de Televiziunea Națională. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!