Publicat la: 06.10.2020. 17:51 / 337 views

DEBUT EXCELENT PENTRU “LUPI”. HC BUZĂU, 4 PUNCTE DUPĂ DOUĂ PARTIDE

Debut excelent pentru HC Buzau, in turneul de la Sfantu Gheorghe. Elevii lui Pero Milosevic au incheiat la egalitate cu Steaua si au trecut de Fagaras, dupa o partida dramatica. Staff-ul medical al gruparii buzoiene incearca acum sa-i recupereze pe sportivi, pentru partida de maine, cu Dinamo.

HC 3Rezultate excelente obținute de HC Buzău, în cel de-al doilea turneu al Ligii Zimbrilor. Primele două partide disputate la Sfântu Gheorghe le-au adus buzoienilor patru puncte, după ce au remizat duminică, cu Steaua și au trecut ieri de CSM Făgăraș.

Ambele partide au avut note de dramatism, cu răsturnări de scor. Ieri, buzoienii s-au văzut egalați la 28, în minutul 59, de o echipă aflată în inferioritate numerică. Asta după ce “Lupii” conduseseră la pauză cu șase goluri. Din fericire, HC a reușit să treacă peste momentul psihologic, marcând golul 29 prin Dumitrana. Deși a mai beneficiat de un atac, Făgărașul nu a reușit să înscrie.

Mâine, HC Buzău joacă cu campioana en-titre, Dinamo București, o partidă dezechilibrată, la prima vedere. În contextul în care șansele de a trece de “buldogi” sunt mici, Pero Milosevici ar putea folosi jucătorii din garnitura secundă.

Grație parcursului excelent de până acum, HC Buzău ocupă un onorant loc 5 în Liga Zimbrilor, cu 10 puncte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!