Publicat la: 18.11.2019. 18:45 / 759 views

DĂNCILĂ, BAIE DE MULȚIME ÎN PIAȚA CENTRALĂ. FOSTUL PREMIER, ȘAH LA MASA PENSIONARILOR DIN CRÂNG

Ieri dimineață, fostul premier Viorica Dăncilă a făcut baie de mulțime în Piața Centrală din orașul Buzău, în prima parte a vizitei sale de campanie în județul nostru. Apoi s-a plimbat prin Crâng, unde a stat de vorbă cu pensionarii și a vizitat sediul Băncii de Gene. Periplul său nu a fost lipsit de mici incidente.

 dancila in piata 2 dancila in piata

Viorica Dăncilă a poposit prima dată la Palatul Comunal, unde a fost întâmpinată de edilul-șef Constantin Toma. Apariția sa a fost huiduită de un grup de USR-iști, atât la intrarea în sediul Primăriei, cât și la plecarea din Palatul Comunal.

Însoțită de foștii ministri Daea, Fifor, Teodorovici și de primarul Toma, fostul premier a mers apoi în Piața Centrală, la ora de vârf a cumpărăturilor. Îmbulzeala creată a dat bătăi de cap SPP-iștilor, care au încercat să o flancheze pe Viorica Dăncilă printre tarabele din cea mai aglomerată piață din municipiu.

Printre ședințele foto cu admiratorii, Dăncilă a cumpărat nuci și pere.  

După baia de mulțime din Piața Centrală, Viorica Dăncilă a mers la promenadă prin Crâng, alături de staff-ul de campanie, la o oră la care nu erau foarte mulți buzoieni la plimbare.

A poposit câteva minute la mesele pensionarilor care jucau șah și table. Dăncilă a intervenit cu o mutare pe table de șah.

Și în Parcul Crâng, Viorica Dăncilă a avut parte de un protestatar, admonestat imediat de primarul Toma.

Plimbarea din Crâng s-a încheiat cu o scurtă vizită la sediul Băncii de Resurse Genetice Vegetale, instituție înființată prin decizia fostului Guvern. Aici, Dăncilă a fost întâmpinată de cercetătorul Costel Vânătoru.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!