Dana Chera (fostă Grecu), la televiziunea râmniceanului Felix Rache (ETNO TV)

Dana Chera (fostă Grecu), la televiziunea râmniceanului Felix Rache (ETNO TV)

Unul dintre cei mai incisivi jurnaliști români revine pe sticlă, la televiziunea la care acționar majoritar este râmniceanul Felix Rache, vicepreședinte al Consiliului Județean. Dana Chera, fostă Dana Grecu, va realiza un talk-show și o emisiune de weekend la ETNO TV.

Jurnalista Dana Chera, fostă Grecu, revine pe TV şi va avea emisiuni la ETNO TV, post de muzică populară care acum se transformă într-un canal generalist şi va avea şi o componentă informativă.

Acționar majoritar al postului este râmniceanul Felix Rache, vicepreședinte al Consiliului Județean. De altfel, Felix Rache, tot journalist, a colaborat cu Dana Grecu, pe vremea când cei doi au lucrat la Antena 3.

În primul rând, Dana Chera va avea un talk-show social, politic, de prime-time. Emisiunea va fi difuzată între orele 20:00 şi 22:00, de două ori pe săptămână.

Celălalt program este „un proiect de suflet”, o emisiune de weekend care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte, a declarat Dana Chera pentru Paginademedia.ro.

Dana Chera, fostă Dana Grecu, a realizat emisiuni la Antena 3 până în urmă cu patru ani, când a intrat în concediu de maternitate. Nu s-a mai întors la Antena 3, iar în 2020 a revenit pe sticlă, la Medika TV, unde a realizat emisiuni timp de aproape un an.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

Ministrul Romașcanu: "Nu sunteți invizibili"

17.01.22 15:30 Ultima modificare 17.01.22 17:19

Ministrul Culturii, senatorul buzoian Lucian Romașcanu, a transmis astăzi un mesaj către artiști, ținând să menționeze câteva dintre punctele realizate până acum, din programul de…