CURIOSUL CAZ AL ELENEI LIVRINIKJ. DEPISTATĂ CU COVID, DUPĂ O IZOLARE DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

CURIOSUL CAZ AL ELENEI LIVRINIKJ. DEPISTATĂ CU COVID, DUPĂ O IZOLARE DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Elena Livrinikj, proaspat transferata la Gloria Buzau, a fost confirmata ca fiind pozitivă cu noul coronavirus. Internationala venita de la Rapid  a stat doua saptamani in izolare, dupa venirea din Macedonia.

handbalista covidElena Livrinikj, internaționala macedoneană care s-a transferat în această vară de la Rapid la Gloria Buzău, a fost depistată cu coronavirus. Formația buzoiană a efectuat luni testele Covid-19, iar singura care a ieșit pozitiv a fost fosta rapidistă.

Culmea, centrul proaspăt sosit la Gloria respectase cele două săptămâni de izolare, la întoarcerea în România, așa cum reiese și din rapoartele întocmite de DSP. La fel de curios, după ce tot lotul echipei de handbal a fost testat, singurul rezultat pozitiv a fost cel al macedonencei.

Între timp, echipa de handbal a ajuns în cantonament, la Cheile Grădiștei. Oficialii clubului au confirmat că vor relua testele, pentru a se asigura că nicio altă componentă a echipei nu este infectată

Oficialii echipei buzoiene au luat decizia de a o trimite acasă pe Elena Livrinikj, pe internaționala de tineret Patricia Moraru, colega de cameră, dar și pe cei doi maseuri ai echipei, care au avut contact direct cu jucătoarea. 

Între timp, până la efectuarea testelor și sosirea rezultatelor, staff-ul Gloriei speră într-o eroare, așa cum s-a întâmplat și în cazul fotbaliștilor de la Petrolul Ploiești.

În cantonamentul de la Cheile Grădiștei a ajuns miercuri și campioana SCM Rm. Vâlcea, dar loturile celor două formații nu s-au intersectat. (Andrei Solomon) 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și