Publicat la: 22.11.2016. 17:45 / 1.034 views

CUM A SCĂPAT CRIMINALUL DE LA OJASCA? NESUPRAVEGHEAT, TRANDAF A SĂRIT GARDUL UNITĂŢII

Evadarea criminalul din Spitalul Ojasca ridică mari semne de întrebare cu privire la modul în care pacienţii, mulţi dintre ei foarte periculoşi, sunt supravegheaţi. Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că, cel mai probabil, pe fondul lipsei de atenţie din partea personalului, bărbatul a sărit gardul. La fel de grav este că absenţa lui a fost sesizată foarte târziu, după câteva ore.

cautare-criminal-2Apar detalii noi în cazul bărbatului evadat săptămâna trecută din secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. Din primele cercetări se conturează ipoteza că Marian Trandaf a profitat de neatenţia personalului responsabil de supravegherea pacienţilor şi a sărit gardul. Surse din rândul anchetatorilor ne-au mai precizat că personalul din unitatea medicală a observat că ucigaşul lipseşte abia după câteva ore, atunci când, de altfel, a fost anunţată şi Poliţia. Sunt o parte din motivele pentru care mai mulţi angajaţi de la secţia Ojasca vor răspunde penal pentru evadarea criminalului. Deocamdată, Poliţia a deschis un dosar de cercetare in rem, iar ulterior vor fi identificaţi şi cei vinovaţi de neglijenţă în serviciu.

Între timp, au fost vizionate şi câteva imagini susprinse de camerele de supraveghere din incinta spitalului. Bărbatul apare în curtea unităţii, cu câteva minute înainte de ora la care se presupune că a fugit din incintă, însă nu a mai putut fi observat apoi în raza de acţiune a camerelor video.

Marian Trandaf a evadat de la Ojasca marţi dimineaţă, fiind găsit mort într-o pădure din zona Mierea, după trei zile de căutări efectuate de poliţişti şi jandarmi. Bărbatul era internat după ce în urmă cu opt ani şi-a ucis mama. Ucigaşul a mai scăpat de la Ojasca, în 2004, însă atunci a fost prins la scurt timp. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!