Publicat la: 08.01.2018. 19:00 / 641 views

CU GALERIE, LA CONSTANŢA. BUZOIENII SUNT INVITAŢI SĂ SUSŢINĂ ECHIPA DE HANDBAL

Iubitorii de handbal sunt invitaţi, sâmbătă, să susţină echipa clubului municipal, în deplasarea de la Constanţa. Pentru meciul de la malul mării, gruparea buzoiană asigură transportul gratuit, cu cinci autocare. Doritorii trebuie, totuşi, să se înscrie pe o listă, la Sala „Romeo Iamandi”.

handbal-municipal-rapidMeci crucial, în weekend, la Constanţa, pentru promovarea în Divizia Naţională de Handbal. SCM Gloria  pune la dispoziţia iubitorilor sportului cinci autocare, cu care se va face deplasarea la malul mării. Buzoienii care vor să însoţească echipa de handbal trebuie, în prealabil, să îşi rezerve loc prin înscrierea pe o listă, la Sala Romeo Iamandi. De asemenea, în cazul în care accesul în sala de la Constanţa se va face pe bază de bilet, costurile nu vor fi suportate de către clubul buzoian.

Partida va avea loc sâmbătă, pe 13 ianuarie. Deocamdată, federaţia de specialitate nu a fixat o oră de disputare, dar oficialii buzoieni speră să primească azi un program definitiv. În cazul unei victorii, SCM Buzău ar obţine, practic, promovarea în Divizia Naţională. Pe handbalistele de la malul mării nu le ajută nici programul din retur, pentru că vor susţine cele mai grele meciuri în deplasare, la Bucureşti, cu Dinamo şi Ştiinţa.

Pentru pregătirea derbiului, elevele lui Romeo Ilie au jucat azi un amical cu Activ, la Plopeni. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!