Publicat la: 05.10.2018. 18:19 / 707 views

CU 2.000 DE ELEVI ÎN MINUS. CIFRĂ ALARMANTĂ ÎN EDUCAŢIA BUZOIANĂ

elevi simileascaDe Ziua Educației, avem previziuni îngrijorătoare din partea șefilor învățământului buzoian: vor mai exista școli desființate și comasate în județul nostru, iar mai mulți profesori își vor pierde posturile. Este o concluzie bazată pe un fenomen alarmant în ultimii ani. Numărul elevilor este în continuă scădere, pe fondul diminuării natalității dar și al plecării copiilor în străinătate. De pildă, acest an școlar a început cu un efectiv de elevi în scădere cu 2.000 la nivelul întregului județ.  

Sunt probleme care vor conduce în continuare la dispariția de clase și școli, în anii următori.

Cele mai multe situații în care se anunță comasări sau închideri de școli sunt semnalate în mediul rural. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!