CSM, AUR LA NAȚIONALELE DE OINĂ. Echipa din Râmnicu-Sărat a dominat categoria U18

CSM, AUR LA NAȚIONALELE DE OINĂ. Echipa din Râmnicu-Sărat a dominat categoria U18

CSM Rm.Sărat, la numai un an de la înființare, tinde să devină un pol de forță, în oină. Cea mai râvită medalie, aurul la categoria Under 18, le-a revenit gazdelor antrenate de Cosmin Bălan, în timp ce fetele de  la categoriile U16 și U14, au obținut medaliile de argint. Obiectiv îndeplinit pentru clubul râmnicean, mai ales că la acest campionat au participat mai toate cluburile de tradiție din țară.

Dincolo de competiția în sine, Campionatul Național de Oină a s-a constituit mai degrabă într-un festival al sportului național, eveniment care a adunat laolaltă iubitori ai oinei din toate colțurile țării, de la Suceava, până în Argeș, Buzău și Oltenia. Musafirii de conjunctură s-au declarat încântați, în ciuda distanțelor mari pe care au trebuit să le străbată până la Râmnicu-Sărat. Iar jucătoarele, de la cele mai tinere până la “veteranele” de aproape 18 ani, au g[sit organizarea acestei competiții fără cusur.

Toți participanții la competiție, indiferent dacă s-au clasat pe podium sau nu, au fost felicitați de organizatori și de edilul-șef al municipiului Râmnicu-Sărat

Pe viitor, municipiul Râmnicu-Sărat își propune organizarea unei cupe, competiție care să atragă cât mai mulți copii din zonă, către sportul național, oina.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și