Publicat la: 27.08.2019. 18:21 / 564 views

CRUCEA ROȘIE, ÎN CASĂ NOUĂ. VOLUNTARII MUNCESC PENTRU AMENAJARE

După 15 de ani de demersuri şi solicitări, timp în care şi-a desfăşurat activitatea în condiţii total improprii, Filiala Buzău a Crucii Roşii a primit, în sfârşit, un sediu. Acesta este într-o clădire ce a aparţinut Colegiului Tehnic, la capătul Bulevardului Republicii, iar aici se vor organiza cursurile de prim ajutor ale Crucii Roşii. Clădirea a fost pusă la dispoziţie de Primăria Buzău, însă aici încă este nevoie de renovări.

crucea rosie 2O clădire renovată, în care a funcţionat o grădiniţă, cu trei săli mari de curs situată la capătul Bulevardului  Republicii, în apropierea pasarelei. Aici îşi va desfăşura activitatea Filiala Buzău a Crucii Roşii Buzău. Primăria Buzău a fost cea care a răspuns solicitărilor, după 15 ani de încercări. Aici va funcţiona centrul de organizare a cursurilor de prim ajutor pentru buzoieni.

Clădirea cu trei săli de curs este recent renovată, acum are și utilităţi însă ar mai trebui intervenit pentru renovarea exteriorului și pentru amenajarea curții. De acum, Crucea Roșie nu va mai fi nevoită să refuze ajutoarele, așa cum s-a întâmplat în trecut.

Filiala Buzău a Crucii Roşii avea mare nevoie de un spaţiu pe care să îl folosească pentru cursuri, dar şi pentru întâlnirea voluntarilor. Pentru intervențiile ce au fost necesare mai ales în curtea imobilului au participat atât voluntari, cât și pompieri, jandarni, angajați RER și Urbis. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!