CRIZĂ LA HC BUZĂU. “LUPII” AU PIERDUT ȘI ULTIMELE MECIURI ALE ANULUI

CRIZĂ LA HC BUZĂU. “LUPII” AU PIERDUT ȘI ULTIMELE MECIURI ALE ANULUI

Momente delicate, la HC Buzău. Abia acum se văd efectele valului de infectări care a dat peste cap programul echipei buzoiene. Lupii au pierdut și azi, 23 la 27, cu Dobrogea Sud Constanța, bifând, astfel, a treia înfrângere consecutivă, după ce ieri, au pierdut în fața celor de la CSM București.

hc buzau dunareaPartida de azi a fost una fără istoric, buzoienii reușind să conducă o singură dată, în startul meciului. După 1 la 0 pentru HC, Dobrogea Sud a preluat frâiele partidei, înscriind chiar din start, de patru ori consecutiv. Elevii lui Pero Milosevic s-au apropiat o singură dată pe tabelă, 5 la 7. În rest, Buzăul și-a jucat perfect rolul de outsider, ba chiar de sparring-partner, pe alocuri. La pauză, tabela arăta un 13 la 9 pentru Constanța, o diferență deloc surprinzătoare, de altfel.

Al doilea mitan s-a derulat după același scenariu, cu echipa de la malul mării la conducere pe tot parcursul reprizei.  Lupii au avut un moment de revoltă, spre finalul meciului, atunci când au înscris de trei ori, fără să primească gol. Efortul buzoienilor a fost însă tardiv,  Dobrogea impunându-se,  27 la 23.

Pentru HC Buzău este al patrulea meci fără victorie. Forma slabă prin care trec elevii lui Pero Milosevic s-a văzut, mai cu seamă, în partidele contra codașelor Botoșani și Reșița, echipe pe care buzoienii ar fi trebuit să le surclaseze fără probleme. (Andrei Solomon)

Link video
Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și