Publicat la: 30.07.2015. 19:10 / 3.144 views

CRISTI ROMANESCU, ELIBERAT DIN FUNCŢIA DE VICEPREŞEDINTE C.J. A REVENIT PE SCAUNUL DE CONSILIER JUDEŢEAN PNL.

romanescuCristinel Romanescu a fost eliberat oficial astăzi din funcţia de vicepreşedinte al C.J. Demisia sa, care a stârnit ample discuţii, a fost votată de consilierii judeţeani deşi consilierul liberal Dorin Bădulescu şi sectretarul C.J, Laurenţiu Gavrilă au exprimat, într-o abordare strict juridică, puncte de vedere diferite. Astfel, Romanescu a revenit pe scaunul de consilier, alături de colegii săi din PNL în locul său urmând a fi votat vicepreşedinte unul dintre ceilalţi consilieri.
Proiectul de hotărîre privind eliberarea din funcţie a vicepreşedintelui Cristi Romanescu a fost aprobat în cele din urmă, astăzi. În cadrul şedinţei consilierul liberal Dorin Bădulescu şi sectretarul C.J, Laurenţiu Gavrilă au exprimat, într-o abordare strict juridică, puncte de vedere diferite cu privire la demisia de luna trecută a lui Cristinel Romanescu.
La şedinţa de astăzi, Cristinel Romanescu nu s-a mai aşezat în locul rezervat conducerii miniparlamentului judeţean, ci s-a aşezat lângă aleşii liberali proveniţi din rândul fostului PNL. După eliberarea din funcţie, Romanescu va rămâne un simplu consilier judeţean, în locul său urmând a fi votat vicepreşedinte unul dintre consilieri.
La finele lunii iunie, Cristinel Romanescu a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al CJ Buzău pentru a demonstra că acuzele venite din partea colegilor de partid privind un anumit pact încheiat între acesta şi consilierii PSD, sunt nefondate. Luna trecută consilierii judeţeni PSD au votat împotriva proiectului privind eliberarea sa din funcţie, însă astăzi au votat pentru.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!